Handbal: CSM Slobozia – încă o bătaie. A câta?

0

FLR_7530

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal Slobozia a confirmat şi în etapa a 24-a tendinţa manifestată în ultimele partide : joc bun, rezultat dezamăgitor! Ieri, elevele antrenorului Liviu Paraschiv au reuşit o primă repriză bună în faţa adversarelor de la Corona Braşov, cu care au mers la vestiare ,,la braţ’’, scor 13-13.
Pe finalul partidei, gazdele au cedat iniţiativa, astfel că ardelencele au câştigat la 3 goluri diferenţă, scor 23-26 şi şi-au consolidat poziţia a treia în clasamentul Ligii Naţionale.
Raluca Dăscălete a fost din nou principala armă ofensivă a echipei noastre, reuşind să înscrie de nouă ori în poarta oaspetelelor, secondată în clasamentul marcatoarelor de Pavăl, Băcăoanu, Drăguţ, Carabulea şi Nica, toate cu câte două reuşite. Lista marcatoarelor a fost completată cu câte un gol de Gavrilă, Urse, Moroianu şi Stănciulescu.
În urma înfrângerii de ieri, CSM Unirea rămâne pe penultima poziţie a clasamentului şi urmează să joace week-end-ul viitor într-o veritabilă misiune imposibilă cu liderul HCM Baia Mare. Sezonul regulat se încheie pentru handbalistele Unirii pe 21 aprilie, când vor primi acasă vizita actualei ocupante a locului al cincilea, HCM Roman.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.