Handbal CSM Unirea Slobozia: joc dezastruos, rezultat pe măsură

0

csm-slobozia

Meci de coşmar aseară pentru handbalistele Unirii Slobozia, învinse fără drept de apel chiar în fieful propriu de CSM Ploieşti, ocupanta penultimului loc în clasamentul Ligii Naţionale, cu o singură victorie la activ înaintea meciului din Sala Sporturilor, meci care a contat pentru etapa a opta a Ligii. Ploieştencele s-au impus de o manieră categorică, scor 26-18, după ce la pauză scorul le-a fost favorabil cu un neverosimil 17-7.
Măsura jocului catastrofal prestat de elevele antrenorului Liviu Paraschiv este dată, printre altele, şi de statistica jocului din care rezultă că cea mai bună marcatoare a echipei gazdă a fost Alina Moroianu cu doar patru goluri, toate din lovituri de la şapte metri. Noile venite Paula Pavăl şi Ana Maria Drăguţ au înscris de câte trei ori iar Cristiana Nica, de nerecunoscut aseară, şi Raluca Băcăoanu de câte două. Caseta tehnică a meciului a mai fost completată de Grigoraş, Artean, Carabulea şi Urse, fiecare cu câte un gol reuşit.
În urma dezastrului de aseară fetele noastre rămân pe poziţia a opta a clasamentului dar un nou pas greşit le-ar face să se afunde în subsolul clasamentului Ligii, unde HCM Râmnicu Vâlcea se află acum la doar un punct în spate iar viitoarea adversară, Cetate Deva la două. Meciul contra ardelenceleor este programt în deplsare pe 19 octombrie.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.