Handbal: CSM Unirea Slobozia pe primul loc

0

handbal

Handbalistele Unirii Slobozia s-au distrat sâmbătă în etapa a doua a campionatului Diviziei A de Handbal cu echipierele Universităţii Târgovişte, de care au dispus chiar în fieful dâmboviţencelor cu 45-13.
Nota de dominare a elevelor lui Liviu Paraschiv a fost evidentă mai ales în prima jumătate de oră a meciului când gazdele au reuşit să înscrie doar cinci goluri faţă de cele douăzeci şi patru ale fetelor noastre.
Principala marcatoare a Unirii a fost Alina Moroianu cu zece reuşite. Randament foarte bun au avut şi Andreea Dospin, autoare a şapte goluri, dar şi Cristiana Nica şi Ramona Urse care au punctat fiecare de câte şase ori. Jeni Drăgan a contribuit şi ea cu cele patru goluri înscrise la victoria ce plasează CSM Unirea Slobozia pe primul loc în clasamentul seriei A a Diviziei A de handbal, la egalitate de puncte, şase, cu Ştiinţa Bacău şi echipa Şcolii 181 din Bucureşti, dar cu golaveraj superior.
Prima poziţie în clasament poate fi consolidată sâmbăta viitoare când la Slobozia vine ocupanta locului al şaptelea H.C.F. Piatra Neamţ. Partida este programată în premieră cu începere de la ora 13.00 în urma unei decizii a primarului Alexandru Stoica, mai mult ca sigur pentru a nu se mai suprapune cu meciul echipei de fotbal.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.