Handbal: joc în nota obişnuită şi rezultat previzibil pentru Unirea Slobozia

0

handbal

Sâmbătă, fetele pregătite de profesorul Liviu Paraschiv au câştigat ,,la pas’’, cu 44 – 7, la pauză 23-4, primul meci jucat acasă în returul campionatului Diviziei A la handbal. Victime le-au căzut handabalistele Universităţii Târgovişte, ultima clasată în seria A, care au le-au permis gazdelor să joace, practic, ca la un antrenament cu public.
Principala marcatoare a Unirii a fost Andreea Dospin cu 6 reuşite, urmată de Jeni Drăgan şi Ramona Urse cu câte 4 goluri înscrise. Lista marcatoarelor din meciul de sâmbătă e completată de Mihaela Popescu, Irina Simion, Alina Moroianu, Cristiana Nica şi Mihaela Stănciulescu, cu 4 goluri. Mirabela Cricleviţ şi Cristiana Ciuplea au reuşit câte trei goluri, iar Carmen Veşcă şi Raluca Băcăoanu câte unul.
Cu 37 de puncte la activ, handbalistele Unirii îşi păstrează primul loc în serie, la şapte puncte distanţă de Handbal Municipal Buzău, echipă al cărei meci programat la Galaţi, cu Danubius, a fost amânat. Etapa a 14 a trimite echipa ialomiţeană în Moldova, pentru meciul contra echipei Handbal Club Feminin Piatra Neamţ.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.