Handbal Municipal Buzău – Unirea Slobozia: 31 – 33

0

DSC_2503

Unirea Slobozia continuă cu succes cursa de urmărire a liderului campionatului Diviziei A la handbal. După succesul repurtat în primul meci al returului chiar în faţa CSU Neptun Constanţa, elevele lui Liviu Paraschiv s-au impus şi în deplasarea de ieri, de la Buzău.
Scorul final a fost stabilit după o primă repriză încheiată cu avantaj de două goluri de către Handbal Municipal Buzău.
Partea secundă a fost abordată cu un plus de concentrare de către jucătoarele Unirii astfel că în minutul 43 avantajul lor a fost de cinci goluri, scor 21-26.Gazdele n-au reuşit decât să egaleze la 31, cu două minute înainte de final, care le-a găsit pe Alexandra Băeşu şi compania în atac, profitând şi de o ultimă cădere psihică a buzoiencelor.
Principalele marcatoare ale Unirii au fost Monica Ştefan, autoare a opt reuşite, Jeni Drăgan, Mihaela Popescu, Raluca Băcăoanu şi Alexandra Băeşu, fiecare cu câte cinci goluri înscrise.
Cea de-a doua victorie consecutivă a Unirii păstrează echipa ialomiţeană la un punct în spatele liderului CSU Neptun Constanţa şi îi permite să abordeze cu calm meciul de duminica viitoare când la Slobozia ajunge LPS Iaşi. În tur, cele două viitoare combatante au terminat la egalitate 35-35, rezultatul deteminând plecarea lui Marian Simion de pe banca tehnică a echipei.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.