Handbal: optimism rezervat în tabăra slobozeană

0

handbal unirea slobozia

Stări de spirit diferite în tabăra echipei de handbal Unirea Slobozia înaintea meciului de diseară contra foste prim divizionare Danubius Galaţi. Căpitanul Unirii, Jeni Drăgan a urmărit meciul de la Bucureşti cu Spartac şi consideră, deşi echipa e mult schimbată faţă de cea care evolua în Liga Naţională, că punctul forte al moldovencelor este jocul defensiv.
Deşi în meciul câştigat fără probleme în ultima etapă contra fetelor de la Activ Plopeni şi-a admonestat în dese rânduri elevele, antrenorul Liviu Paraschiv e totuşi optimist în perspectiva partidei de mâine. Tehnicianul Unirii speră ca schimbările de lot şi tactică ale echipei gălăţene să se cuantifice pe tabela de marcaj într-un avantaj consistent al fetelor noastre.
Înaintea disputării partidelor din etapa a zecea a campionatului Diviziei A, Danubius ocupă locul al cincilea în clasament cu optsprezece puncte, şapte mai puţin decât fetele noastre care continuă să fie lidere în seria A. Reamintim că meciul dintre Unirea Slobozia şi Danubius Galaţi este programat în mod excepţional mâine seară cu începere de la ora 17.00.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.