Handbal – reţeta succesului

0

liviu paraschiv

Meci de infarct sâmbătă pentru profesorul Liviu Paraschiv, antrenorul care a adus echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal Slobozia la doar cinci meciuri distanţă de Liga Naţională. 
Antrenorul Unirii Slobozia se află în pragul celei de-a  doua performanţe similare, după ce la începuturile carierei a preluat echipa de handbal masculin Tractorul din campionatul judeţean şi a dus-o în primele patru combatante din Liga Naţională, după Steaua, Dinamo şi Minaur.
Despre partida câştigată sâmbătă cu 23 -21 în dauna echipei Şcolii Sportive 181, Paraschiv a declarat că micul secret al reuşitei l-a reprezentat schimbarea tacticii de joc după ce la pauză bucureştencele conduceau cu 12-9:
audio Liviu PARASCHIV
Profesorul Liviu Paraschiv, originar din Piatra Neamţ, a ajuns pe banca Unirii în octombrie 2012 şi a reuşite performanţa ca de la începutul sezonului curent să piardă doar două puncte, după ce în tur elevele sale au remizat 29-29 cu echipa pe care au învins-o sâmbătă.
Unirea joacă în etapa a optsprezecea în deplasare cu Dunărea Giurgiu şi revine în Sala Sporturilor din Slobozia la doar două zile distanţă pentru meciul contra echipei de pe locul al cincilea, Ştiinţa Bacău. Partida contra băcăuancelor a fost devansată la solicitarea echipei vizitatoare şi se va disputa luni, 10 martie, cu începere de la ora 16.00.                             Robert Viorel Dinca, www,radiocampus.ro 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.