Handbal: tur de campionat fără istoric

0

_DSC4155

S-a încheiat un tur de campionat fără istoric pentru handbalistele Unirii Slobozia. Sâmbătă fetele antrenate de către profesorul Liviu Paraschiv au învins cu 24 -22, la pauză 12-11, Universitatea Ştiinţa din Bucureşti după un meci în care s-a mers ,,cap la cap’’ până aproape de ultimul fluier. Finalul de joc le-a aparţinut însă fetelor noastre care şi-au trecut în cont cea de-a zecea victorie stagională şi au încheiat prima parte a campionatului pe primul loc, fără înfrângere.
Principalele artizane ale victoriei obţinute în ultima etapă au fost Cristiana Nica şi Alina Moroianu fiecare dintre ele autoare a câte şapte goluri. Irina Simion a punctat de patru ori, Andreea Dospin de trei iar Mihaela Stănciulescu de două ori. În cronica meciului şi-a trecut numele şi Jeni Drăgan care a reuşit un singur gol în poarta echipei bucureştene.
Caseta tehnică a primei părţi a campionatului consemenează în dreptul liderului 31 de puncte, cu unul mai mult decât principala urmăritoare, Handbal Municipal Buzău, 376 de goluri înscrise şi doar 239 primite. De remarcat şi faptul că Unirea Slobozia este singura echipă din serie care păstrează imaculat capitolul înfrângeri.
Returul începe pentru fetele noastre pe 25 ianuarie cu un meci ,,de foc’’, în deplasare la Buzău.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.