Handbalistele de la CSM Slobozia sunt in cantonament la Predeal

3

Incepand de duminica, handbalistele de la CSM Slobozia antrenate de profesorul Marian Simion au urcat la munte pentru un cantonament de 7 zile in vederea pregatirii noului sezon competitional.

Fata de vechiul lot, in noua structura nu se mai regasesc portarita Beti Oprea si jucatoarele de camp Mazilu, Chiru si Canda.

La capitolul noutati le putem trece pe interul stanga Alexandra Baesu, pivotul Simona Balcan, ambele venite de la CSM Ploiesti si centrul Mihaela Popescu de la Ramnicu Valcea.

Antrenorul Marian Simion a declarat pentru Radio Campus ca si-ar mai dori aducerea unei extreme stanga si a uneia de banda dreapta. De remarcat ca pregatirea montana a inceput sub cele mai bune auspicii. Duminica au fost sarbatoriti profesorul Marian Simion si junioara Mihaela Suciu, iar luni s-a cantat La multi ani pentru portarita Andreea Nica la implinirea a 21 de ani.

Intoarcerea in Slobozia este prevazuta pentru sambata, iar de luni se va incepe pregatirea centralizata la Complexul Sportiv Municipal Slobozia.

In perioada 29-30 august, tot la Slobozia va avea loc un turneu de pregatire la care, pe langa echipa noastra, si-au anuntat participarea Stiinta Bacau, HC Craiova si o echipa de Liga Nationala al carei nume va fi anuntat ulterior.

Ionut Vagaonescu

3 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.