Handbalistele Unirii Slobozia – fără eroare

0

csm slobozia, handbal

Handbalistele Unirii Slobozia rămân lidere în clasamentul primei serii a Diviziei A şi după disputarea meciurilor din etapa a 3-a. Fetele antrenate de Liviu Paraschiv au trecut fără emoţii de ocupanta poziţiei a şaptea în clasament, HCF Piatra-Neamţ, echipă antrenată de Valentin Dan, descoperitorul portăriţei Luminiţei Huţupan.
Susţinute frenetic, handbalistele Unirii au făscut o primă repriză excelentă, la finalul căreia tabela de marcaj arăta 17-5, pentru ca la final să indice 34 – 20 pentru gazde. Principala marcatoare a Unirii a fost Irina Simion, din nou în formă de zile mari, autoare a opt goluri în poarta nemţencelor. Alături de ea, un aport deosebit la victoria de sâmbătă l-au avut şi Cristiana Nica, autoare a şase goluri şi Andreea Dospin care a înscris de patru ori.
Slobozencele au defilat fără Alina Moroianu, care acuză o întindere musculară, şi a fost lăsată pe bancă de tehnicianul Unirii nevoit să apeleze la serviciile interului stânga Monica Ştefan, jucătoare despre care ne-a declarat că speră s-o poată păstra în formula de bază a echipei.
În urma victoriei de sâmbătă, CSM Unirea a acumulat nouă puncte şi are un golaveraj de + 52, cu 110 goluri înscrise şi doar 58 primite. Linia de clasament şi mai ales evoluţia din debutul de sezon le permi fetelor noastre să abordeze cu încredere partida de sâmbăta viitoare de la Bucureşti contra Rapidului CFR dar şi pe cea din etapa a cincea de pe teren propriu, contra unei alte echipe bucureştene, Spartac.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.