Handbalistele Unirii Slobozia: parcurs fără greșeală

0

DSC_6284

Handbalistele Unirii Slobozia îşi continuă fără sincope drumul către elita handbalului românesc. Sâmbătă, fetele antrenate de profesorul Liviu Paraschiv au trecut fără probleme de Rapid CFR Bucureşti, echipă pe care au învins-o cu 51-25, la pauză 24 -12, într-un meci jucat acasă în cadrul etapei a 15-a a campionatului Diviziei A.
Coordonatoarea de joc, Andreea Dospin, a fost din nou printre artizanele victoriei cu opt reuşite, urmată în clasamentul marcatoarelor de Cristiana Nica, autoare a  7 goluri, Iulia Artean şi Irina Simion cu câte 6 reuşite.
În urma victoriei din ultima etapă, fetele noastre şi-au păstrat şi primul loc în campionat, dar şi invincibilitatea în actuala stagiune competiţională. 
Cu 43 de puncte la activ, handbalistele Unirii Slobozia se află la 5 puncte în faţa principalei contracandidate la promovare, echipa Şcolii Sportive 181 Bucureşti şi la 7 în faţa Handbal Municipal Buzău. De altfel, cu echipa de pe locul al doilea handbalistele noastre vor disputa ,,finala campionatului’’ peste doar două etape, o eventuală victorie urmând să rezolve în mare măsură ecuaţia promovării. Până atunci, Unirea mai are de jucat un meci, în deplasare la Spartac Bucureşti.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.