Hora unirii la prefectură

2

foto: Florin Floreanu

După 10 zile cât a fost teatrul de desfăşurare a protestelor stradale, platoul din faţa palatului Administrativ a devenit astăzi scenă pentru manifestările organizate de Instituţia Prefectului, Garnizoana şi Consiliul Local Slobozia, cu ocazia sărbătoririi Unirii lui Cuza.
Invitaţi speciali la eveniment au fost copiii din grupul folcloric de la Jilavele. Îmbrăcaţi în straie tradiţionale populare şi încălţaţi cu opinci, micii artişti au interpretat Hora Unirii acompaniaţi de fanfară.
Oficialităţile prezente, directorii instituţiilor din subordinea Prefecturii şi spectatorii, adulţi şi copii, s-au prins în hora mare.
Momentul s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Se vede treaba ca Jilavele, prin copiii din scoala, acopera lipsa de imaginatie, de preocupare si de activitate in institutiile statului, precum Prefectura. Banescu i-a “inchiriat” si la simulacrul de zi a Scolii 2, ca nu s-au gasit elevi sau cadre din scoala care sa organizeze ceva de bun simt, pe langa cheful manelistic. Urmeaza vreo caterisire, vreo hirotonire sau vreo hirotezie BOR pe ritmuri ialomitene, executate tot de Jilavele?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.