Hoţi bătuţi, împuşcaţi şi înjunghiaţi, la Feteşti

10

depou fetesti

Ripostă fără precedent a unor paznici, la Feteşti! Ei au surprins doi bărbaţi în timp ce furau din vagoanele de marfă staţionate în triajul Gării Feteşti, şi au reacţionat extrem de violent. Paznicii i-au bătut pe hoţi, i-au împuşcat şi i-au înjunghiat. Bărbaţii se află acum internaţi la spitalul municipal din Feteşti, cu leziuni, fracturi, plăgi înjunghiate şi împuşcate în picioare. Cazul este cercetat de Poliţia Transporturi Feroviare şi Parchetul Feteşti.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

10 comentarii

 1. cine se duce la furat isi asuma riscul.Nu concep notiunea de a fura,pe care multi o tolereaza zicand ca au furat o nimica toata si nu trebuiau tratati atat de violent.Dupa parerea mea ar trebui sa fie tratati asa toti hotii pentru a se starpi acest narav definitiv.

 2. după părerea mea ar trebui sa se aplice legea egal si tot ce excede, vezi înjunghiatul, să se pedepsească la fel ca şi furtul sau mai rău, pt că pune viaţa în pericol. daca sunt paznici au drept de viata si de moarte?

 3. heiiiiii trezirea chiar nu aveti de gand sa se termine cu hotii si hotiile din tara?????? adevarat k nu trebuia sa se foloseasca cutitul dar impuscatul e o metoda buna …trebuia sa bage bile in ei pana se satura de triaj…de vina e politia de fapt politaii de la politia tf….se stie destul de bine cum se procedeaza …si 2 raniti e o nimica toata , la zecile de magneti care sunt….. 2 raniti nici nu se cunosc…….sustin firmele de paza ce au avut curajul sa faca victime… politaii de la politia tf fetesti au suficient de mare salariul sa poata cumpara cafea din munca lor si sa nu mai primeasca mita de la magneti de zeci chiar sute de lei pe tura,,iar acesti domni politai sa li se desfaca contractul de munca si sa fie sanctionati ca atare, furtul in triajul fetesti nu se face de 2 zile , se face de peste 15 ani….

 4. vorbiti in nestire..si sunteti pe alta planeta..acesti “bieti”hoti arunca cu pietre cand nu pot sa-si atinga scopul..cumva n-a vazut nimeni ploile de pietre care erau la fetesti candva?multi agenti de paza au ajuns la destinatie cu capul spart..multi au avut de tras mult ..stiu un caz de acum multi ani cand nu era media asa dezvoltata si nu s-a auzit dar.. au aruncat de pe pod cu borduri si cu un aparat taios..iar agentul a decedat dupa luni de suferinta ulterior,nenorocirile astea nu tot la tentativa de omor sunt incadrate?plangeti i de mila..si cand o sa va dea in cap…sa vedem parerea..daca o sa mai apucati sa o spuneti !aceste capuse nu au scrupule nici ei nu tin cont de nimic tocmai de aia singura sansa e sa fie tratati ca atare..

 5. ălă de care zici trebuia pedepsit, nu alţii în locul lor. s-a ajuns aici după un lung şir de slăbiciuni ale sistemului, numai că cei care alcătuiesc sistemul nu au avut nimic împotrivă, pt că şi dacă taci şi eşti nemulţumit în gând înseamnă că îţi asumi.

 6. HOTII AU VADUT CFR MARFA!

  Ce-mi pare bine că s-a dat şi Ceferemarfă! În ultimul moment, l-a luat cel mai bun: ăla care avea flexul mai ortoman (cerinţă expresă în Caietul de sarcini).
  Înţeleg că fericitul câştigător e specialist. Are ochiul format: doar ce se uită la un vagon şi îl vede balotat în port, la Constanţa. Sper că pnl-stul fenechiu i-a dat inclusiv şinele. Bonus. La o garnitură, două şine gratis. Şine ira et studio! Că ce nevoie aveam noi de Ceferemarfă? Mai mult ne încurca. Aveam nevoie, ca de-o pontoarcă, de un mare succes în privatizare. Îi trebuia şi lui antonescu o conferinţă de presă (nu-l mai auziserăm, noi, admiratorii, demult). Frumos a vorbit: ”Îndeplinirea acestui obiectiv în parametrii stabiliţi e extrem de importantă, nu doar pentru ministrul Transporturilor, nu doar pentru omul politic Relu Fenechiu (. ..) Îi mulţumesc (…), îi mulţumesc în numele PNL”. Îi trebuia şi Justiţiei un apropont, că doar urmează să-i dea o sentinţă ministrului, în dosarul ”Transformatorul”. Tot antonescu a oferit o idee onoratei instanţe: ”tenacitatea, seriozitatea, capacitatea pe care le-a dovedit le va dovedi şi de acum înainte”. Serios, tenace, capace – iată omul de care nu te poţi atinge. Deci. Ne aflăm ”în parametrii stabiliţi”: am mătrăşit, noi usl, slavă Domnului, cam tot. Suntem ca pitulicele de pe centură, pe care (dacă n-au nimic pe numele lor) le aleargă gaborii degeaba, să le dea – cum îi zice? – amendă.

 7. Auzi ma Mihaie, de unde draq stii tu ma ca ia politia de la tf bani de la hoti? cine draq esti tu de le stii pe toate? Isi pune mintea politia cu magnetii (care fac numai probleme ii injura si ameninta daca nu-i lasa sa se urce pe vagoane), de la cine sa ia bani ma? de la saraciile alea care nici mese sau scaune nu au in case? dai cu vorbe aiurea sa te afli si tu in treaba, ca de… ce draq te afirmi prin posturi d’astea. Fa afirmatii daca ai dovezi, da nume de politai care a luat mita de la magneti si posteaza aici, nu faci valva sa te afli in treaba ma gura sparta, sa te ia draq de bou ce esti.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.