Hoţi de mici

0
Fenomenul copiilor care provin din familii dezorganizate şi au probleme cu legea ia amploare în Ialomiţa.
Poliţia Oraşului Ţăndărei a fost sesizată, marţi, de o tânără, de 24 de ani, din Ograda, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras, o bicicletă, pe care o lăsase nesupravegheată în spatele unui magazin situat pe Şoseaua Bucureşti, din localitate.
În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp, a fost identificat făptuitorul în persoana unei minore de 11 ani, din oraşul Ţăndărei, care a declarat că a sustras bicicleta cu intenţia de a se plimba cu ea.
Alţi trei minori, în vârstă de 15, 13 şi respectiv 12 ani, toţi din municipiul Feteşti, sunt cercetaţi şi ei pentru comiterea unui furt în dauna Spitalului Municipal Feteşti.
Minorii ce provin din familii dezorganizate se află în abandon şcolar şi sunt acuzaţi că în ultima zi a lunii august au pătruns prin efracţie într-o magazie de materiale a unităţii medicale, de unde au sustras mai multe obiecte.
În ambele cazuri, prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit părţilor vătămate, iar ca măsuri suplimentare pentru aspectele constatate a fost informată protecţia copilului, pentru efectuarea de verificări şi luarea măsurilor ce se impun.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.