I-au zdrobit

0

Unirea Urziceni a obtinut sâmbata dupa amiaza, pe stadionul ,,Tineretului’’, o victorie categorica în fata divizionarei secunde Petrolul Ploiesti, scor final 4-0. Toate golurile campionilor au fost înscrise în prima repriza a meciului amical care a punctat revenirea în formula de joc a Unirii pentru Tibi Balan si Dacian Varga.

Rusescu din penalty, Frunza, Balan si Semedo au încheiat conturile cu echipa antrenata de Vivi Rachita si asteapta reluarea campionatului Ligii 1, pentru a confirma forma buna în care se afla echipa la debutul noului sezon.

Dan Petrescu i-a trimis în teren pe Tudor, Nicu, Fernandes, Mehmedovici, Brandan, Paraschiv, Frunza, Paduretu, Balan, Semedo si Rusescu. Dupa pauza si-a facut reintrarea George Galamaz, iar alaturi de el au mai evoluat Bordeanu, Ricardo, Marinescu, Bilasco, Onofras, Danalache si juniorul Tache. De remarcat este faptul ca pustanul Unirii a evoluat în tricoul cu numarul 24, inscriptionat cu numele lui Maftei.

Meciul cu ,,gazarii’’ a constituit testul în vederea reluarii campionatului Ligii 1, competitie care programeaza sâmbata la Urziceni meciul contra Unirii Alba – Iulia.

Robert Dinca

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.