Ialomiţa a intrat în vizorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie

12

euros1

Procurorii DNA desfăşoară cercetări într-o cauză penală complexă privind infracţiuni de corupţie şi evaziune fiscală care implică un număr mare de persoane constituite în grup infracţional organizat.
În această dimineaţă au fost programate 160 de percheziţii domiciliare la sediile unor firme şi locuinţe din Ialomiţa, Călăraşi, Prahova, Giurgiu, Arad şi Bucureşti, iar suspecte sunt 100 de firme româneşti şi străine. Persoanele implicate au calitatea de administratori, avocaţi, contabili dar şi angajaţi ai Ministerului Finanţelor Publice, iar pentru 50 dintre aceştia s-a dispus începerea urmăririi penale.
Prejudiciul estimat este de aproximativ 50 de milioane de euro.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

12 comentarii

  1. disperat Tonta, ca nu le-a venit mai nimic la pusculita bugetului. bai cretinule, stii de ce e atata evaziune si piata neagra? nu stii ,bai prim-idiot al tarii? pentru ca maresti ca imbecilul taxele si pentru ca angajatii tai bugetari de la fisc sunt putred de corupti si au incasat spaga ani de zile si nu si-au facut treaba cinstit. acuma toata sandramaua voastra de cretini si tampiti se prabuseste tocmai din cauza voastra !

  2. Sunt chiar din Slobozia. Sunt capitalist 100%. Urmariti Nasul TV. Singurii apolitici . Cititi capitalismpepaine.ro Aflati ce se intampla in realitate. Boicotati statul ! Doar el si numai el ne asupreste, ne exploateaza, ne fura banii,munca noastra. Ne-a amanetat viitorul. Ne vor rupe si vinde pamantul,pentru gaze si aur ,in castigul lor,nu al nostru. Statul e o pecingine care se intinde. Fara oprire creeaza noi institutii inutile. Unde se angajeaza “”nepoatele””. Tinerii tesedisti trebuie sa aiba de lucru pe viitor ! Trebuie sa duca mai departe peleagra politica ! Detestati si dipretuiti pe oricine are tangente cu vreun partid. Care poate deveni “”politician””, de fapt un viitor politruc.

  3. Stiti de ce varujan vosganian=pnl nu este judecat, desi a comis aceleasi fapte ca adriean videanu? Pentru ca, printre alti usl-asi, s-a opus senatorul=psd badalau…Va place nu-i asa? Ce intelegeti din rectificarea bugetara in care primesc bani dpoar ,,baietii cu ochi albastri” si parlamentul xxl al rusinii, plin de nesimtitii usl? Te rog, elena, lamureste-ne!

  4. nu în România! în orice ţară civilizată hoţul, şmecherul, impostorul sunt marginalizaţi, nu premiaţi, ca la noi. ce nevoie aveau angajaţii fiscului de şpăgi? nu le ajung salariile de 4-5 ori mai mari decât ale celor din mediul privat, cu atribuţii similare?

  5. Cei mai prosti conducatori din Europa sunt usl-asii. Am numarat 79 de topuri europene in care suntem ultimii! Suntem ultimii la invatamnat, in cercetare, la sanatate, la PIB, ultimii la protectia sociala, la absortia fondurilor europene, la calculatoare, la speranta de viata. Suntem primii la exportul de prostituate. Ocupam locul 1 la coruptie, fraude, insolvente, TVA necolectat. Clasa noastra politica este reprezentata astazi de un crin antonescu cu aere de fante de Tulcea, legenda vie in mintea lui si un victor ponta dezinvolt in fata adevarului, caruia nu-i cunoaste parfumul. Daca acesti politicieni usl ar inceta sa ne mai ,,organizeze”, este sigur ca ne-am descurca mai bine. Nu stiu cum de suntem primii la floarea soarelui, luati-o ca pe un simbol!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.