Ialomiţa are doi senatori PSD în acelaşi colegiu

9

afis Pavel2

Ialomiţa are doi senatori PSD în acelaşi colegiu.
Medicul Ştefan Stoica a plecat de la PP-DD la PSD şi determină în teritoriu o situaţia atipică, în care o formaţiune politică deţine două portofolii în acelaşi colegiu.
Înainte de această decizie, demnitarul a declarat pentru Radio CAMPUS că a cerut conducerii partidului o strategie coerentă privind evoluţia politică a PP-DD, iar în lipsa unui răspuns va decide în consecinţă:
audio Stefan STOICA
Ştefan Stoica, parlamentar în colegiul 1 de Senat Ialomiţa, acum şi coleg de partid cu senatorul PSD din acelaşi colegiu, Marian Pavel.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

9 comentarii

  1. Tusea şi jiunghiul….precis vor independenţa eneergetică a României…să plătească POPORUL gazul ieftin…şi femeile vor avea aur şi-n sterilete..de la RMGC))Mă abţin….pe moment)))))))))))Că dă durex faliment))

  2. Poate doctorul sa faca fata si la dispensarul medical primit moca la Perieti?Nu se indura sa lase pe altineva sa se ocupe de bolnavii din comuna, ca de 100 milioane pe care-i primeste lunar de la cabinetul medical,plus alte sute da la senat,fara sa faci decat sa-ti mearga gura vorbind numai prostii si pupand PSD -ul in popou nu este usor.Halal medic.

  3. Stelica asta iti este norocul.Pe Nutica ai facut-o primar si ti-a aratat partea dorsala,doctorul l-ai facut senator,ti-a aratat popoul,vezi ce faci cu Merlea,poate el iti arata altceva.

  4. De ..FSNişti….şi securişti sau srişti…şi alte curve de aleşi şantajabili)))Mare mizerie şi USLISMUL…Mare MIZERIE sunt politicienii….n-am o putere…că i-aş trimite la loc cu verdeaţă…cam pe toţi))) Nişte ciuperci otrăvitoare…sunt golanii ăştia ca Stoica şi …ce-i la putere…şi zdrenţele de BĂSIŞTI…satane de ..===))))

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.