Ialomiţa la congresul USL

4


foto: Florin Floreanu

Ialomiţa s-a prezentat la congresul USL cu delegaţii consistente ale membrilor de partid.
PSD Ialomiţa a mobilizat toţi primarii şi reprezentanţii marcanţi ai filialei, remarcându-se printr-o galerie vocală în timpul discursurilor politice.
Zeci de liberali din Ialomiţa, în principal cei din Vestul judeţului, au participat la congresul reunit al USL şi au validat prin vot accederea lui Sorin Frunzăverde în structura de conducere a PNL-ului. Printre cele câteva voturi împotrivă s-a numărat şi cel al primarului Alexandru Dinu de la Mihail Kogălniceanu.
La congresul Partidului Conservator, în prezidiu s-a aflat şi Aurel Chelbea, de la Feteşti. Componenţa PC-ului în cadrul alianţei judeţene a USL este parte neglijabilă, asta şi pentru că în Ialomiţa conservatorii nu au nici un primar pe care Uniunea Social Liberală să-l susţină în alegerile locale.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Pacat ca ponta n-a luat sambata, cu el, in Dubai, alaturi de sotie si copil, nici un ziarist care sa ne transmita despre importanta pe care o da odihnei de dupa congres acest lider politic; si cand te gandesti ca au calatorit cu business class…social-democrati, bre, pentru popor, pentru ialomitenii amarati, dom-le!

  2. Galeria era formata din toape isterice, care oricum alte iesiri in societate nu au si au gasit prilej sa zbiere in urechile lui Ciuperca, poate, poate prin vreun loc pe vreo listuta de partid. Iar seniorii si tinerii fara sperante, ratati profesional, zbierau ca na, alte preocupari nu au si ii place conducatorului mult iubit sa ii auda.Se vorbeste ca erodatul Ciuperca are o imagine deplorabila la Centru, ata timp cat a stat in sala, cu plebea de care doar se foloseste la vocalize si nu in prezidiu.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.