Ialomiţa merge mai departe la Vocea României

6

sanzianaMarius Marin din Slobozia şi Sânziana Nicolae din Urziceni s-au calificat în semifinale şi au şanse reale să ajungă în marea finală a show-lui TV!
Pentru a doua ediţie consecutiv, amândoi concurenţii ialomiţeni au fost salvaţi de public, ceea ce dovedeşte solidaritatea şi forţa comunităţilor mici în susţinerea reprezentanţilor judeţului, dar şi calităţile vocale ale ialomiţenilor.marius

Profesorul Cristian Obrejan apreciază că formatul concursului este discutabil, pentru că se urmăreşte în primul rând spectacolul, motiv pentru care cea mai importantă decizie este a publicului care votează şi abia apoi alegerea antrenorului.

audio Cristian OBREJAN
Sânziana Nicolae din Urziceni face parte din echipa Moga şi concurează în semifinală cu Jovana Milovanovic, iar Marius Marin din Slobozia face parte din echipa Loredanei şi se întrece pentru finală cu Muneer.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

 

6 comentarii

 1. Ileana… eu zic sa te mai documentezi inainte sa comentezi…
  Asta e problema in Romania… toti suntem “experti” in toate…
  Obrejan, pana una alta, e doctor in muzica si directorul unei institutii culturale care organizeaza cele mai importante evenimente culturale din judet.
  Si daca un “lautar” nu isi poate da cu parerea despre muzica atunci cine isi poate da cu parerea, un sofer?
  Tu ce meserie ai? Maturatoare pe strada?
  Intradevar formatul acestor tipuri de concursuri sunt de kkt.
  Exista riscul sa nu castige cea mai buna voce si sa castige vocea cu cei mai multi sustinatori sau mai bine zis cu sustinatorii cu cei mai multi bani sa dea pe SMS-uri.

 2. Ileana, tu nu stii ca manelistii cu conservatori sunt cei mai inteligenti ? E doctor in muzica, doctor in inimi sau ce mai vrea muschii lui.
  Mie sincer imi plac manelistii cu conservator, taranii orasenizati, smecherii de cartier cu licente de doctori docenti, maturatorii de strada si gunoierii de vita nobila, tiganii care cersesc dar au castele, drogatii si betivii care ajung presedinti s.a.m.d.
  Asta e lumea in care traim, fi si tu mai realista…lumea s-a schimbat ! :)…

 3. Tovarasu “Manelist cu conservator”.
  Tu ce profesie ai? Cersetor prin strainatate?
  Asta e problema in Romania. Toti sunteti experti in orice. Si ne dam cu parerea depre orice.
  Sfatul meu e ca, inainte sa vorbesti, sa te documentezi despre cine/ce vorbesti.
  Si, daca nu stii despre ce vorbesti, sa taci din gura.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.