Ialomiţa se situează pe ultimul loc în ţară la numărul de firme

2

_DSC5070

Informaţia a fost furnizată de ministrul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii la prezentarea pe care a avut-o la Slobozia privind oportunităţile de dezvoltare a mediului privat. 
Florin Jianu a precizat că în Ialomiţa funcţionează la acest moment 8.900 de firme, ceea ce presupune un potenţial de dezvoltare:
audio Florin JIANU 1
Ministrul pentru IMM-uri a prezentat programul ,,România Start –up“ prin intermediul căruia sunt disponibile 100 de milioane de euro pentru finanţarea anumitor domenii:
audio Florin JIANU 2
Florin Jianu a mai spus că foarte multe dintre firmele înfiinţate anul acesta, în ţară, au ca obiect principal activităţile ştiinţifice profesionale şi tehnice, iar ministrul a făcut apel la angajatorii din mediul privat să profite de instrumentul prin care statul suportă salariul tinerilor absolvenţi din 2014.                  

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. De aproximativ 6-7 ani multe firme active si cu profesionisti isi muta sediul din judetul Ialomite de sila acelui Radulescu de la finantze.

    Desi se cunoaste asta si se reclama permanet pe la toate forurile nimeni nu vrea sa ia nicio masura.

    Politicienilor sa fiti sanatosi cu sprijinul politic care il tot dati acestui infractor pus sa gestioneze bugetul statului !

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.