Ialomița: un copil din Stejaru s-a înecat

6

copil inecat

Tragedie într-o familie din Stejaru: unul dintre copii, în vârstă de 10 ani s-a înecat ieri după-amiază, în apele râului Ialomiţa, după ce s-a jucat în zonă cu mai mulţi prieteni. Din primele cercetări şi spusele copiilor care îl însoţeau, băiatul a alunecat în apă şi a căzut, fără să mai poată fi salvat.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, George Damian, precizează că accidentul s-a petrecut în zona localităţii Ciulniţa.
Familia din Stejaru care şi-a pierdut copilul în apele râului Ialomiţa mai are acasă 5 copii, iar părinţii acestora îi lasă mai mult nesupravegheaţi.
Alexandra Alexe, www.radiocampus

6 comentarii

  1. S-a innecat la pod la Poiana,iar acasa mai are 4 copii, 5 erau toti.Tatal era la munca la Constanta,iar mama era acasa ,il stia cu fratele lui la joaca la niste copii in sat.

  2. Ce aiurea…..asa cred autoritatile astea cam in toate cazurile ,ca acesti copii care se inneaca,care ii lovesc masina sau care fac cate un necaz parintilor sunt NESUPRAVEGHEATI!!!DE CE TREBUIE SA GANDIM AIUREA????Poate acea mama sau acel tata erau la servici….pt a le asigura traiul celor 5 copilasi…..sau credeti ca baietelul a spus mamei vezi ca plec la innec?GRESIT !!!!!!Familia este ranita dtpdv.numai judecati !!!

  3. Asa este ,care dintre noi cand eram mici nu le spuneam parintilor ca mergem undeva si ajungeam in alta parte.Adevarat tatal era la munca la Constanta,doar ce gasise de lucru de vreo luna si venea acasa la 2 saptamani,iar mama lucreaza la matura in oras in tura de noapte.Daca stau si ma gandesc anul trecut s-a innecat fata unui primar nu mai stiu de unde,atunci tot parintii au fost de vina?Sau daca erau mai instariti nu mai e vorba de neglijenta parintilor,doar la cei amarati ca asa e la noi…

  4. nu judecă nimeni asa o nenorocire. astea au fost informatiile iar sursele au fost de la dvs din sat. pacat de baiat, vai de parinti si Dumnezeu să ne păzească si pe unii si pe altii de necaz şi de relele semenilor. gandurile bune ajută la fel de mult ca si faptele bune.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.