Ialomiţeanul din Vlădeni acuzat de trafic de minori a fost trimis in judecată

0

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au documentat activitatea infracţională a unui tânăr de 23 de ani, care a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunii de trafic de minori, în formă continuată.
Asupra inculpatului s-a reţinut că în cursul anilor 2010 şi 2011 a recrutat şi găzduit două minore, ambele în vârstă de 13 ani, din Călăraşi şi Bacău, în scopul exploatării sexuale.
Profitând de starea lor de vulnerabilitate psihosocială şi prin abuz de autoritate asupra acestora, individul le-a obligat să întreţină raporturi şi relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi, în mai multe locaţii pe raza judeţelor Ialomiţa şi Constanţa, în schimbul unor sume de bani însuşite de acesta.
Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţii infracţionale, identificarea şi tragerea la răspundere penala a tuturor persoanelor implicate în acest caz de trafic de minori şi exploatare sexuală.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.