Ialomiţenii au găsit răspunsul la excluderea României din spaţiul Schengen

5
De vină sunt hoţii români care au terorizat vestul Europei.
Luna martie a anului viitor ar fi trebuit să aducă ţării noastre şi Bulgariei aderarea la spaţiul Schengen, însă Franţa se opune vehement şi cere amânarea cel puţin până la sfârşitul verii lui 2011.
Cetăţeni din Slobozia întrebaţi din ce motiv cred că una din ţările Uniunii se dezice de o alta, spun că frecvenţa cazurilor de infracţiuni în care sunt implicaţi români reprezintă cauza respingerii României din spaţiul Schengen.
În vara acestui an Franţa a decis ca toţi romii de naţionalitate română să fie expulzaţi.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

5 comentarii

 1. Oare aşa au răspuns slobozenii, că infractorii români sunt vinovaţi de stricarea imaginii României peste hotare? Ţiganii sunt vinovaţii. Ţiganii pe care trebuie să-i suportăm, să-i întreţinem şi să-i educăm. De ce să nu spunem lucrurilor pe nume? Da, avem o problemă cu ţiganii. Franţa, o ţară superioară României din multe puncte de vedere şi care are o tradiţie democratică solidă, expulzează ţiganii, scăpând de ei. Noi nu putem lua măsuri de eliminare a consecinţelor negative produse de comportamentul ţiganilor?

 2. baiete, franta avea dinainte satre de tigani nomazi, dar era de-ai lor, francezi si aveau rulote.

  sarkozi, ca orice imigrant cu musca pe caciula, face o politica antiimigratie, daca atata il duce capul, asta este

 3. nu cred ca numai hotii romani ( nu numai tigani, sa fim seriosi ) sunt de vina pentru asta.
  cred ca un rol hotarator il au vamesii ce-si fac plinul pe unde apuca.

  reactia frantei e normala tinand cont de politica de aratare cu degetul a actualului guvern. au ei probleme mult mai mari, mult mai greu de rezolvat ( va aduceti aminte revoltele de acum cativa ani din suburbiile oraselor franceze ).
  atata vreme cat guvernul nostru e slab, si nu stie sa aiba o pozitie ferma in problema asta, nu cred ca vom intra prea curand in schenghenul lor.

 4. Adevarata (nu fata a mamei omida) ci problema, o reprezinta comportamentul tiganilor in Europa, adica si RO. Pentru a o surmonta, cred ca trebuie sa gasim urgent modalitatea de o oferi tiganilor alte modele. Atat timp cat guta, adrian copilul minune si alte personaje de gen, fara numar, fara numar, sunt imaginea omului realizat pentru tigani, vom avea in continuare reprosuri din partea multora. Ei, si acum vin cu intrebarea: cine-i in stare, sau cum poate societatea romaneasca, sa schimbe imaginea-model spre care tintesc tiganii? Vorbim despre efortul conjugat al…bugetarilor? Ha, ha, ha!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.