Ialomitenii iubitori de uniforma mai au la dispozitie numai o saptamana pentru a-si intocmi si depune dosarul cu actele necesare in vederea intrarii in randurile Politistilor Comunitari.

2

De la inceputul anului pana in prezent Serviciul Public de Politie Comunitara a organizat 4 concursuri de angajare cu 37 de posturi, insa au reusit sa treaca toate probele numai 18 ialomiteni care acum sunt politisti comunitari.
Purtatorul de cuvant al institutiei, Valentin Nedelcu, spune ca acesta este al 5-lea concurs organizat si se va desfasura in prima parte a lunii octombrie, insa dosarele trebuie depuse pana la data de  25 septembrie.
Pentru a fi declarati admisi candidatii trebuie sa treaca de probele sportive care sunt eliminatorii, dar si de examenul scris, dupa care vor intra la un interviu in urma caruia vor afla daca sunt sau nu politisti comunitari cu acte in regula.

Elena Oancea

2 comentarii

  1. As dori va rog mult sa-mi trimiteti si me conditiile de angajar la politia comunitara: eu am 20 de ani 1.68-1.69 si sunt student la drept la (ID) Spiuru Haret si locuesc in Fetesti. Va multumesc anticipat.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.