Ialomiţenii sunt îngrijoraţi de vremea caldă cu valori peste media normală a lunii noiembrie

4
Ceasul electronic din piaţa Revoluţiei indica la orele 10 ale dimineţii o temperatură de 20 de grade Celsius, cu aproape 10 grade mai mult decât ar fi fost normal pentru luna precedentă lui decembrie.
Cei mai mulţi slobozeni spun că deşi se bucură de timpul frumos acesta poate aduce o serie de virusuri care se dezvoltă în asemenea condiţii. Există însă şi cetăţeni care susţin că în alţi ani s-a mai întâmplat ca în lunile dinaintea iernii să se înregistreze valori termice să fie mai mari decât media obişnuită.
În mod normal în luna noiembrie temperaturile normale ar trebui să se încadreze între 10 şi 15 grade Celsius. Meteorologii anunţă însă că valorile record vor scădea treptat iar sărbătorile de iarnă vor veni cu zăpadă.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

4 comentarii

    • ginkgo biloba, singurul din judet si printre cei cativa din tara. conifer asiatic cu frunze cazatoare, arbore fosil. din frunze se fac medicamente pentru… memorie – sunt pline farmaciile, dar cine sa stie ca avem copacul sub nas?

  1. ialomitenii ar face bine sa fie ingrijorati de orice altceva decat de vremea calda de afara, care le reduce din facturile de la gaze.
    sa fie ingrijorati ca nu merge nimic in judetul asta, ca nu-s locuri de munca….. ca dau astia numai prostii la tv….

    cat despre pomul ala, mai bine nu ne ziceai, o sa vedem o gramada de slobozeni rumegand in zona aia acum. bineinteles daca-si mai aduc aminte pe unde e pomul.

    PS: pt productia industriala, un pomisor nu e suficient.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.