Iarna şi-a intrat în drepturi în vestul judeţului

1

Vântul puternic şi ninsoarea abundentă au provocat deja blocaje în trafic pe DN2, la ieşirea din Bucureşti şi la Ciorani –Prahova pe DN 1D, unde un tir a derapat şi s-a răsturnat perpendicular pe axul drumului, astfel că şoferii care se îndreaptă spre Ploieşti au fost opriţi la Jilavele. Teculescu a precizat că autorităţile locale sunt pregătite pentru ce e mai rău, în condiţiile în care vremea se anunţă capricioasă şi în continuare.

Printre măsurile ce urmează a fi luate, dacă situaţia din teren va impune acest lucru este şi aceea a creării de filtre în trafic, prin care să se limiteze accesul pe tronsoanele de drum acoperite cu zăpadă. Zonele vizate sunt Căzăneşti pe DN 2A şi Sineşti pe DN 2A.

Poliţiştii recomandă în acelaşi timp şi evitarea plecării la drum în condiţiile actuale, iar dacă situaţia impune deplasarea, şoferii trebuie să echipeze autoturismele şi autovehiculele cu lanţuri antiderapante.

Robert Viorel Dincă

1 comentariu

  1. Politistii recomanda, politistii recomanda. Si ei sa nu zica lumea ca sunt platiti degeaba. Nu am vazut aici nici un articol despre ce nu s-a facut in prima zi de iarna a anului. Adica, smecherii care trebuiau sa asigure un carosabil curat, si care papa miliarde de lei in fiecare iarna degeaba, s-au miscat execrabil. Materiale antiderapante s-au aruncat ici colo, iar pana la Cosereni drumul a fost de rahat. Nu stiu ce-o fi fost mai incolo. Sava de la Urziceni nu a miscat nimic. La ora 14 nici un utilaj nu a trecut macat pe strada principala. Stratul de zapada era de 10 cm. Rusinos! Intre Cosereni si Slobozia am vazut utilaje care ici colo treceau cu lama, dar asa de forma, in urma lor soseaua nu era lipsita de zapada. Insa cel mai important lucru erau nisipul si sarea!!! Dar nu s-a dat decat pe cativa km. Ionascu la Slobozia a facut la fel. Nu s-a miscat nimic. Patinoar in toata regula. Si abia la sfarsitul iernii mai descoperim cativa miliardari de carton. Sunt cei care trebuiau sa deszapezeasca drumurile. Ei trec in hartii ce vor muschii lor, dar pe teren mai sta dracu sa verifice. Si uite asa ni se umfla banii, dar carosabilul a fost jalnic. Mama voastra de incompetenti si de hoti!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.