Ieri a fost inaugurat panoul de căţărare din Orăşelul Copiilor Slobozia

0

DSC_1533

Ieri a fost inaugurat, în Orăşelul Copiilor, panoul de căţărare amplasat deja din 24 iunie. Panoul este parte din proiectul mai amplu numit ,,Slobozia Viitorului’’, iniţiat de primăria municipiului şi a fost realizat în urma unui concurs, după o idee pe care eleva Georgiana Oana Ghiţă a preluat-o de la Braşov:
audio Georgiana Oana GHITA
Prezent la inaugurare, primarul Sloboziei, AlexaNdru Stoica, a declarat că este bucuros că s-a reuşit într-un final depăşirea problemelor de ordin administrativ apărute pe parcursul derulării proiectului:
audio Alexandru STOICA
Consilierul local Paros Radu s-a numărat printre curajoşii care au testat deja panoul şi este încântat că locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ au posibilitatea de a face mişcare şi în alt mod decât cele tradiţionale:
audio Paros RADU
Panoul are o înăţime de zece metri şi va fi accesibil tuturor celor care vor dori să-şi testeze aptitudinile de alpinişti.
Odată inaugurat panoul de căţărare se va trece la punerea în practică a altui proiect declarat câştigător. Acesta aparţine unui eleve de la Liceul TehnologiC ,,Mihai Eminescu’’ şi prevede ampalsarea de toalete publice pe raza oraşului.

Monica Preda, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj