Ieri a fost inaugurat panoul de căţărare din Orăşelul Copiilor Slobozia

0

DSC_1533

Ieri a fost inaugurat, în Orăşelul Copiilor, panoul de căţărare amplasat deja din 24 iunie. Panoul este parte din proiectul mai amplu numit ,,Slobozia Viitorului’’, iniţiat de primăria municipiului şi a fost realizat în urma unui concurs, după o idee pe care eleva Georgiana Oana Ghiţă a preluat-o de la Braşov:
audio Georgiana Oana GHITA
Prezent la inaugurare, primarul Sloboziei, AlexaNdru Stoica, a declarat că este bucuros că s-a reuşit într-un final depăşirea problemelor de ordin administrativ apărute pe parcursul derulării proiectului:
audio Alexandru STOICA
Consilierul local Paros Radu s-a numărat printre curajoşii care au testat deja panoul şi este încântat că locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ au posibilitatea de a face mişcare şi în alt mod decât cele tradiţionale:
audio Paros RADU
Panoul are o înăţime de zece metri şi va fi accesibil tuturor celor care vor dori să-şi testeze aptitudinile de alpinişti.
Odată inaugurat panoul de căţărare se va trece la punerea în practică a altui proiect declarat câştigător. Acesta aparţine unui eleve de la Liceul TehnologiC ,,Mihai Eminescu’’ şi prevede ampalsarea de toalete publice pe raza oraşului.

Monica Preda, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.