Ieri a fost înregistrată ,,Alianţa pentru Ialomiţa“

5

foto: Florin Floreanu

Formaţiunea electorală este alcătuită din PDL- UNPR , PNŢCD şi PNG, şi are ca siglă 3 spice de grâu verzi pe un fond bleu- ciel.
Preşedintele PDL Ialomiţa, Marinică Cazacu, a declarat pentru Radio CAMPUS că Alianţa pentru Ialomiţa are ca obiectiv principal câştigarea Consiliului Judeţean.
Deocamdată, preşedintele PDL Ialomiţa ezită în asumarea candidaturii la preşedinţia Consiliului Judeţean. Marinică Cazacu mai spune că dacă alianţa ar avea un candidat mai bun ar fi firesc să-l susţină pe acesta.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. SUCCES ! SA CASTIGE ORICINE ALTCINEVA IN AFARA DE CEL DE ACUM SI SA SCAPAM DRACULUI DE NEMERNICUL DEMAGOG CIUPERCA SI DE LINGAII DE LANGA EL ! NU A FACUT ABSOLUT NIMIC PENTRU JUDETUL IALOMITA SI ARE IFOSE DE VEDETA . OAMENI BUNI , TREBUIE SA ALEGEM OAMENII CARE FAC CEVA SI Nu CEI CARE DOAR LATRA FARA SA IASA NIMIC DIN MANA SI MINTEA LOR .DE 20 DE ANI CIUPERCA TRAIESTE DOAR DIN POLITICA DE MAHALA , FACUTA NUMAI IN INTERESUL LUI SI IN TOTALUL DEZINTERES AL OAMENILOR . AVETI IN MINTE VREO REALIZARE A ACESTUIA PENTRU JUDET ?

  2. corect, numai ca mai nimeni nu inteleghe chestiunea cu ciuperca si pe principiul si multi si prosti vor lua uleiul si orezul de la stagisti si-l vor alege tot pe ciupercutza. mai nimeni nu are responsabilitatea si demnitatea de a vota altceva. rusine ialomiteni sado-maso.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.