Îi doare-n cot de inundatii

2

Modul deficitar în care autorităţile locale tratează situaţiile de urgenţă care se pot înregistra în judeţul Ialomiţa a fost expus de directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Ialomiţa, Mariana Negroiu.

Prezentă în cadrul comitetului pentru situaţii de urgenţă, aceasta vorbit despre localităţile ialomiţene care nu au elaborat un plan de acţiune în cazul unor situaţii de calamitate, în cauză fiind zonele care au avut probleme în trecut.

Tot in cadrul Comitetului, prefectul  Madalin Teculescu  a afirmat ca si unele institutii trateaza cu acelasi dezinteres tema situatiilor de urgenta, si care risca sa fie amendate, referindu-se aici la termenul in  care planul judetean  trebuia trimis  catre ISU pentru a fi transmis la Ministerul Apararii. In cauza sunt  comitetele  pentru situaţii de urgenţă din localităţile Andrăşeşti, Boraneşti, Căzăneşti, Ciochina, Ciulniţa, Dridu, Fierbinţi, Giurgeni, Moviliţa, Sălcioara, Sărăţeni, Sudiţi, dar şi  Consiliul Judeţean Ialomiţa.

Elena Oancea

2 comentarii

  1. ORASUL Cazanesti n-a intocmit situatia deoarece are prea putini angajati la primarie, ha, ha, ha…De urgenta trebuie suplimentat numarul acestora, au bani bastinasii pentru salariile lor, nici o problema.

  2. Asta e un moft cu nr. de angajati. Ca cand e de luat ceva, e destui angajati. Ca Cazanestiu are si el destui care nu platesc impozitele si taxele. Par exemplu, are si ei albatrosi ca la Tandarei City.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.