Îmbulzeală pe ajutoarele de la Uniunea Europeană

3
Beneficiarii din Slobozia au aşteptat mai multe ore la poarta Cantinei Sociale, iar când au primit liber în curtea instituţiei, oamenii au dat năvală şi au rupt porţile.
Oamenii s-au strâns ciorchine încă de la primele ore ale dimineţii şi au fost mai mulţi decăt se aşteptau responsabilii cu distribuirea ajutoarelor.  În hărmălaia generală, o femeie a fost rănită uşor.
Directorul Serviciului de Asistenţă Socială  din cadrul Primariei Slobozia, Luminiţa Munteanu, spune că adresabilitatea foarte mare încă din prima zi i-a obligat să se reorganizeze din mers pe categorii de beneficiari: pensionari, persoane cu handicap şi şomeri.
În Slobozia beneficiază de făină, mălai, zahăr, biscuiţi şi paste făinoase, 4.500 de persoane.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. “Beneficiarii din Slobozia”
    “adresabilitatea foarte mare încă din prima zi i-a obligat să se reorganizeze din mers pe categorii de beneficiari”

    Ah limba asta de lemn, se ia de la primarii la jurnalisti…

    Sunt ajutoare pentru saraci. Deci nu sunt beneficiari sunt persoane sarace care se bat pe alimente date de pomana de UE.
    Daca am spune lucrurilor pe nume, fara jena, poate nu s-ar mai duce unii pe acolo sa fie calcati in picioare pentru un kil de faina.

  2. wtf? saraci? pai tu stii ce viata duc astia care stau in blocul social de langa cantina? au masini lcd-uri si tot felul de telefoane, mananca ca porcii la cantina iar vinerea primesc pachet, nu platesc mai mult de 50 lei la utilitati si se lafaie. Astia sunt saraci?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.