Împărţeală portocalie

1
21 de primării din Ialomiţa au primit o gură de oxigen de la Guvern, prin alocarea unor fonduri la investiţiile programate pentru sistemele de alimentare cu apă şi construirea unor baze sportive. Repartiţia bugetară i-a fericit pe 13 primari PDL, 5 de la PSD şi 3 de la PNL.
Pentru înfiinţarea şi reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă, la Borăneşti, Bucu, Ciocârlia, Cocora, Făcăeni, Maia, Mărculeşti, Mihail Kogălnicenanu, Miloşeşti, Moviliţa, Platoneşti, Reviga, Sărăţeni, Sineşti şi Valea Ciorii, s-au alocat 60 de miliarde de lei vechi, în sume cuprinse între 640 de milioane şi circa 7 miliarde şi jumătate de lei vechi. Cei mai mulţi bani au ajuns la Făcăeni, iar cei mai puţini la Sineşti.
La capitolul baze sportive, au fost alocaţi 7 miliarde 500 de milioane de lei, pentru 9 primării. Este vorba de Ciochina, Ciulniţa, Cosâmbeşti, Dridu, Făcăeni, Griviţa, Miloşeşti, Perieţi şi Reviga.
Din numărul total al comunelor ialomiţene cărora le-au fost alocate fonduri la 1 octombrie, 3 au primit pe ambele prevederi guvernamentale.
Este vorba de Făcăeni, Miloşeşti şi Reviga. Răsfăţata alocărilor guvernamentale este comuna Făcăeni, pentru ca sumele cele mai mici să le capete comuna Dridu.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Adica au si alte localitati din Ialimita investitii programate pentru infiintarea si reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa si construirea unor baze sportive? Sigur e si Sfantu Gheorghe printre ele! He, he, he…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.