Împuşcături la cârciuma primarului din Miloşeşti

4

foto: Florin Floreanu

Scandal cu focuri de armă între forţele de ordine şi clienţii unui bar din Miloşeşti.
Vineri noaptea, echipele de intervenţie ale poliţiei şi jandarmeriei ialomiţene au fost împiedicate să desfăşoare o verificare de rutină în incinta unui local din centrul comunei. Locaţia de alimentaţie publică aparţine noului primar al Miloşeştiului, care îşi sărbătoarea ziua de naştere alături de prieteni şi angajaţi. Deranjaţi de control, câţiva invitaţi au sărit la trupele de ordine.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Iulia Fecioru, precizează că protagoniştii scandalului sunt 3 tineri cu vârste de 23, 30 şi 43 de ani, iar pentru aplanarea conflictului un poliţist a tras 3 focuri de armă în plan vertical. Scandalagiii au fost amendaţi cu câte 200 de lei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. minciuni, minciuni si iar minciuni, scandalul a fost pe terasa de langa barul primarului care apartine lui Catalin Savulescu, iar celor trei li s-a intocmit dosar penal, nu au fost doar sanctionati contraventionalk
    Documentati-va mai bine data viitoare

  2. asa este. li s-a facut dosar penal celor 3, spunea purtatoarea de cuvant pe inregistrarea care s-a difuzat la radio si au fost si amendati. carciumile sunt una langa cealalta, iar scandalagii au fost de la Nelu Chiţoiu, ne-a spus dna Savulescu.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.