În administraţia publică încep restructurările de personal

3
Până la data 16 august, Consiliul Judeţean si autorităţile locale din Ialomiţa, au obligaţia să aprobe noile organigrame după care vor funcţiona, în conformitate cu Ordonanţa privind maximul de posturi  din administraţia publică.
Prefectul Mădălin Teculescu spune că până la  jumătatea lunii august trebuie luat şi avizul prealabil al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.
În aceeaşi Ordonanţă de Urgenţă, în organigramă sunt stabilite clar posturile pentru Serviciul Public Comunitar de Evidenţa Persoanelor, Poliţia Comunitară şi paza obiectivelor, dar şi posturile adăugate pentru implementarea proiectelor finanţate din fonduri nerambursabile.
Prefectul Mădălin Teculescu precizează că singura excepţie de la restructurarea posturilor o face Consiliul Judeţean Ialomiţa, care funcţionează cu mai puţini salariaţi decât prevăd normele în vigoare.
Conform noii organigrame, în aparatul adminisitrativ al oraşului Amara vor rămâne 83 de persoane, iar la Căzăneşti 37. O reducere semnificativă a numărului de salariaţi se va face la Primăria Slobozia, unde vor fi restructuraţi circa 300 de funcţionari.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

3 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.