În căutarea trihalometanilor

0
Problema calităţii apei a fost pasată secretariatului tehnic al Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa,  care a stabilit ieri prima întâlnire cu grupurile de specialişti din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică şi operatorii de apă din judeţ.
Şeful centrului operational al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Marian Mihai spune că cele doua grupuri de lucru au stabilit un plan de monitorizare a analizelor efectuate,  astfel încât pe  9 februarie să poată fi elaborată şi o concluzie cu privire la calitatea apei.
Practic, începând cu data de 24 ianuarie, pe baza analizelor efectuate periodic la apa, se va  realiza un grafic de evoluţie a calităţii apei, iar specialiştii care fac parte din grupurile de suport tehnic vor emite o concluzie.
De asemenea, societatea furnizoare de apă în municipiul reşedinţă de judeţ va prezenta la fiecare întâlnire a grupurilor stadiul îndeplinirii fiecărei măsuri din planul de conformitate emis de Direcţia de Sănătate Publică, şi care are termen de finalizare 30 iunie 2011.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.