In ciuda problemelor, Unirea merge mai departe

0
Unirea Urziceni pleacă astăzi în Croaţia, pentru meciul tur din play-off-ul Europa League, ultimul pas înainte de accederea în grupele celei de-a doua competiţii a fotbalului european. Adversara se numeşte Hajduk Split şi este echipa care a eliminat în faza precedentă Dinamo Bucureşti.
Vicecampionii zboară spre Split cu staff-ul decimat, după plecările managerului Meme Stoica şi directorului sportiv Narcis Răducan, în timp ce la capitolul transferuri nu s-a înregistrat nici o mişcare. Plecarea portarului Arlauskis în Rusia pare să fi devenit istorie, din cauza sumei cerute de patronul Dumitru Bucşaru, iar în ceea ce priveşte accidentările, vestea bună vine dinspre Marius Bilaşco. Absent în meciul de campionat cu U Cluj din cauza unei accidentări, atacantul Unirii s-a antrenat normal aseară şi ar putea intra în atacul Unirii alături de Junior Dale.
Datoriile restante ale patronului către jucători urmează a fi achitate înaintea partidei din Croaţia.
Meciul dintre Hajduk şi Unirea se joacă joi seară de la nouă şi jumătate pe stadionul Poliud din Split cu italianul Antonio D’Amato la centru, iar returul este programat o săptămână mai târziu în Ghencea.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.