În fiecare şcoală din Slobozia au fost organizate petreceri de Halloween

0

Sărbătoarea tuturor sfinţilor din calendarul catolic este o ocazie a profesorilor de engleză pentru activităţi extraşcolare şi un bun prilej de exersare a limbii lui Shakespeare.

La Colegiul Naţional, petrecerea de Halloween a fost organizată de elevii clasei a 9-a B, intensiv engleză, pentru colegii mai mici de la clasa a cincea. Dintre toate concursurile, premierea celor mai bune costume a presupus o jurizare intensă.

Costumată într-o vrăjitoare rea şi premiată pentru cel mai bun costum, Alexandra Aurelia ION, se mai gândeşte dacă se va îmbuna cândva…

Profesorul îndrumător de la clasele a V-a şi a 9-a intensiv engleză, Cristina Crăciunescu, mărturiseşte interesul ascuns al dascălului în exersarea limbii lui Shakespeare.

Printre vrăjitoare, piraţi şi fantome au fost organizate şi năstruşnice probe cu dovleci, mere, prăjituri şi chiar vrăji…aşa se face că fiecare elev a câştigat cel puţin o diplomă…

Responsabilizaţi în organizarea party-ului, colegii mai mari ai protagoniştilor de la Colegiul Naţional sunt deschişi pentru împrumutarea şi altor tradiţii. În pleiada de câştigători, o diplomă a primit şi profesorul coordonator, unanim apreciat “The Best Teacher”.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.