În Ialomiţa, colectarea cartuşelor consumate de la imprimante se face în folosul copiilor bolnavi de cancer

0
Din septembrie, operatorul de salubritate VIVANI S.A. este partener în campania de ajutorare a familiilor cu copii afectaţi de leucemie, iniţiată la nivel naţional de Asociaţia Pavel din Bucureşti.
Steluţa Coman este unul dintre voluntari şi spune că în cele câteva luni de la demararea programului, în judeţ s-au colectat cartuşe pentru 4 transporturi.
Asociaţia Pavel urmăreşte să îmbunătăţească viaţa copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave, prin acordarea de sprijin moral şi financiar bolnavilor.
Asocierea societăţii VIVANI în campanie s-a făcut atât în scop umanitar, cât şi practic, pentru colectarea organizată a cartuşelor goale de la imprimante. Directorul general al operatorului regional, Mariana Iancu, spune că orice societate care se respectă are datoria morală de a se implica şi în proiecte sociale.
Urnele pentru colectarea cartuşelor goale de la imprimante sunt amplasate la Magazinul Ialomiţa, spitalul judeţean şi alte instituţii publice din municipiul reşedinţă de judeţ.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.