În Ialomiţa, mai puţin de jumătate dintre aspiranţii la un post în învăţământ au luat notă de trecere la examenul de titularizare

6
În lipsa posturilor, însă, rezultatele obţinute se dovedesc inutile. Din cei 109 candidaţi care au obţinut notă peste 7 la examenul de titularizare, doar 75% vor obţine un contract nedeterminat la catedra. Inspectorul general şcolar, Stavăr Ilie, remarcă rezultatele foarte bune obţinute de învăţători şi educatori şi dezaprobă notele obţinute la engleză şi fizică.
La titularizare s-au prezentat 328 de candidaţi, din care 109 au obţinut note peste 7, 121 între 5 şi 7 iar 98 au fost note sub 5.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Sora mea a terminat facultatea de Psihologie si lucuieste in com.Bordusani,jud.Ialomita.Ma intereseaza un post in invatamant ramas neocupat pe raza localitatilor aflate intre Fetesti si Vladeni.Va multumesc.

  2. Gura Ialomitei, nu ai gresit, omule, 109 inseamna mai putin de jumatatea lui 328, tu ai spus ,,În Ialomiţa, mai puţin de jumătate dintre aspiranţii la un post în învăţământ au luat notă de trecere la examenul de titularizare”. Da’ liderii sindicali din invatamant unde sunt, ca doar elevii au dreptul la vacanta? Cum comenteaza rezultatele?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.