În Ialomiţa nu se înregistrează reclamaţii despre atenţii în școli

9

DSC_1853

Conducerea Inspectoratului Şcolar Ialomiţa este împotriva atenţiilor şi cadourilor oferite cadrelor didactice de către părinţi sau elevi.
Oficial, la nivelul judeţului nu s-au înregistrat plângeri din partea părinţilor cu privire la eventuale obligaţii faţă de profesorii de la clasă, dar poziţia autorităţii şcolare este clară în acest sens: orice achiziţie de carte, manuale sau alte materiale pentru elevi se organizează numai prin comitetul de părinţi şi cu acordul acestora, iar micile atenţii pot însemna cel mult un buchet de flori.
Inspectorul general şcolar, Ileana Condruţ, menţionează că la acest moment este în cercetare cazul unui profesor care meditează elevi fără autorizaţie.
În această săptămână directorii de şcoli din judeţ au fost informaţi în cadrul unei şedinţe despre noile reguli cu privire la cadourile oferite cadrelor didactice, dar şi despre contribuţiile la fondul clasei şi şcolii.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

9 comentarii

  1. Cum nu s-au inregistrat reclamatii? Ati uitat-o pe “doamna Nela”, de la pedagogic? Ce mai ascundem gunoiul sub pres, doamna inspector general Otilia Dumitru, pardon, Ileana Condrut! :))

  2. Si la scoala nr.2 sunt incurajate aceste practici de unii parinti apropiati de invatatoare.
    Multi parinti nu sunt de acord dar au teama ca invatatoarele cu minrealor cat o nica se razbuna pe copii la sistemul de notare si marginalizandu-i.

  3. E sunt cazuri ,dar parinti care scot la iveala ”spaga” tot ei ramin cu intrebari fara raspuns ,asa e la noi,daca discutam nu e bine , daca se tace din gura nu e bine pina la urma ce este de facuttttttttttttt? nu vedeti ca se fura seara de seara din curtile oamenilor ?unde vom ajunge in loc sa spunem stop ,mai rau se amplifica situatia o sa ajungem sa intre peste noi in casa ,ca si cum trecem pe strada unu pe linga altu ,e din ce in ce mai grav ,nimeni nu face nimic ?nimeni nu ii prinde? VOM FI VAIDE NOI ,SUNTEM O TARA UNDE SE INTIMPLA CELE MAI GRAVE PROBLEME ,NU NE MAI SUPORTA NICI O TARA AN INGROZIT TOATE TARILE ,CU CE SA NE MINDRIM?

  4. ce?nu s-au facut plangeri?cred ca e o gluma a inspectoratului!chiar eu am facut o plangere la care am si numar de inregistrare si s-a solutionat deja! :nu s-au strans fonduri pt ca parintii nu au recunoscut ca au dat bani!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.