În Ialomiţa, raportul dintre posturile vacante şi numărul şomerilor este de 3 la 1

1
La această dată, AJOFM a reactualizat oferta locurilor de muncă. Potrivit acesteia, în judeţ sunt disponibile 60 posturi: 9 pentru ialomiţenii cu studii superioare, 20 pentru cei care au terminat o formă de învăţământ liceală, 27 pentru cei care s-au calificat pe piaţa actuală a forţei de muncă şi 4 posturi pentru cei fără nici o calificare.
În detaliu, prin Agenţia Judeţeană, angajatorii solicită 9 absolvenţi de facultate pentru posturi de consilier formare profesională, consilier juridic, farmacist, medic medicină de familie, medic generalist, inginer mecanic şi inspector de asistenţă socială.
Absolvenţii de liceu sunt solicitaţi pentru posturi de agent turism, asigurări viaţă, bucătar, consilier vânzări auto, consilier recepţie service, referent agent agricol, tehnician maşini şi utilaje, vitrinier şi vânzător.
Ialomiţenii care au calificare în meseriile de şofer, confecţioner, femeie de serviciu, tranşator de carne, precum şi zidari, trebuie să solicite informaţii la Agenţie, iar muncitorii necalificaţi au la dispoziţie 4 locuri de muncă.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

1 comentariu

 1. sa fim seriosi, 3 la 1, ha ha.
  60×3 = 180 de someri.
  doar pt 180 de oameni sunt atatea institutii in judet?! cred ca cam multa hartogaraie ca sa se justiofice activitatea unor oameni.

  dupa cum am mai spus, statisticile prezentate de ministerul muncii si alte “unitati teritorial administrative” ale statului sunt o porcarie. sa ne spuna cati oameni nu sunt angajati in judet, sa ne spuna cati oameni nu au venituri si traiesc la 25-40 de ani din pensia lu’ mami si a lu tati.
  mie astea mi se par relevante, nu datele pixuite la minister.

  vorba aia, succesuri!!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.