În Ialomiţa şcolile vor rămâne închise miercuri, posibil şi joi

8

joc zapada

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean au decis astăzi la prânz ca în toate unităţile de învăţământ din judeţ să se suspende cursurile pentru mâine, 29 ianuarie.
Decizia survine intrării în vigoare a codului portocaliu de viscol şi, în funcţie de urgia naturii, măsura va fi prelungită şi pentru joi, 30 ianuarie.
În condiţiile în care vineri este ultima zi a semestrul şcolar, recuperarea orelor pierdute capătă un non sens, esenţial fiind în această perioadă încheierea mediilor. Singura problemă reală în acest context apare la elevii cu situaţii incerte la învăţătură, de tipul corigenţelor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

  1. @Andra nu are nimeni de gand “”sa inchida tot “” daca nu era necesar. Tu ti-ai lasa copilu de clasa a 1 a (de 15 kg) sa mearga pe viscolu asta la scoala in rural ? Daca esti o mam gijlienu ai fce asa ca . Deci ai postat un comentariu de R……T

  2. @Gica, faceam referire la ziua de ieri cand nu a nins, nu a adiat vantul…si deasemenea faceam referire la faptul ca au preferat sa inchida toate drumurile, sa izoleze localitati intregi decat sa puna la munca firmele de partid care incaseaza milioane pentru deszapezire.Am constatat ca deszapezirea se face cu armata, jandarmerie in timp ce altii incaseaza bani pt ceea ce nu presteaza!

  3. @Andra te “”invit”” la o plimbare in zona rurala,cand nu bate vantu. Sa vezi in ce conditii merg copii la scoala….merg pe marginea soselelor pt. ca pe langa gardurii nu se poate circula,zapada e de 1,5 m. Eu locuiesc in rural si nu am curaj sa-mi las copilu pe viscolu asta sa mearga la Ore. La mine in sat au fost utilajele pt.dezapezire,chiar si strazile localitati au fost deschise….eu zic de vant si de ninsoare ca e grea pt.un copil de 15 kg . Frigul de afara te face sa nu esi din casa.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.