În Ialomiţa se fură orice

0
Într-o singură zi, trei ialomiţeni au fost prinşi de poliţişti după ce păgubiţii au făcut sesizări că au fost călcaţi de hoţi.
Primul furt a fost anunţat la postul de Poliţie Ion Roată, de un bărbat care a declarat că, din locuinţa tatălui său domiciliat în Broşteni, au dispărut mai multe ţevi metalice.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au găsit bunurile furate la un centru de colectare fier vechi din comuna Alexeni, iar la scurt timp au fost identificaţi şi suspecţii: trei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani, toţi din localitatea Broşteni.
Un alt furt a fost anunţat la Borduşani, de un localnic ce a reclamat furtul unui telefon mobil. Hoţul, un minor de 14 ani, a fost prins în scurt timp şi s-a ales cu dosar penal.
Cel de al 3-lea dosar penal a fost întocmit pentru tentativă de furt, pentru un bărbat de 56 de ani din Andăşeşti, care a fost prins în flagrant de poliţiştii care patrulau localitatea. Hoţul se urcase pe un stâlp din beton ce aparţinea reţelei de energie electrică, unde, cu ajutorul unui cleşte, încerca să taie cablul susţinut de stâlpi.
Bărbatul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost condus la sediul Poliţiei.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.