În Ialomita, ziua si accidentul rutier

0

Ieri, pe raza comunei Adâncata, soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina într-un cap de pod, din afara partii carosabile.

Pentru salvarea celor doua victime rezultate în urma accidentului, soferul, un barbat în vârsta de 56 de ani si sotia acestuia în vârsta de 57 de ani, au fost solicitate echipajele Serviciului mobil de urgenta reanimare si descarcerare ale Detasamentului Urziceni.

Pentru scoaterea barbatului dintre fiarele contorsionate ale masinii a fost necesara întreprinderea unor manevre specifice de descarcerare, în timp ce femeii, care era deja scoasa din autoturism la sosirea salvatorilor, i-a fost acordat primul ajutor medical si a fost transportata de urgenta cu ambulanta SMURD la Spitalul din Urziceni.

Potrivit pompierilor, pericolul pentru cele doua persoane, ambele ranite grav, a fost cu atât mai mare cu cât în momentul producerii accidentului acestia transportau si un aparat de sudura oxiacetilenic cu doua butelii. Acestea au fost scoase dintre fiarele masinii de catre subofiterii SMURD, evitându-se pericolul producerii unei explozii.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.