În liceele din Ialomiţa au rămas neocupate 140 de locuri pentru absolvenţii de clasa a 8-a

0

Cele mai multe locuri libere pentru clasa a 9-a au rămas la Grupul Şcolar Agricol Ţăndărei: 52 la profilul agricultură, urmat de Grupul Şcolar Iordache Zossima din Armăşeşti, cu 28 de locuri pentru profilul agricultură şi 21 la protecţia mediului.
Grupul Şcolar Agricol Firbinţi a rămas cu 12 locuri libere la profilul filologie, Grupul Şcolar agricol Urziceni are 10 locuri la electronică, iar Colegiul naţional Grigore Moisil, tot din Urziceni, mai are neocupate 10 locuri, la profilul bilingv – limba franceză.
După încheierea primei etape a repartizării computerizate, centrul de admitere judeţean a transmis fiecărei unităţi de învăţământ liceal lista tuturor candidaţilor admişi, pe filiere, profiluri, specializări, domenii ale pregătirii de bază. În perioada 26 – 28 iulie, comisia de admitere va rezolva situaţiile speciale, apărute după repartizarea computerizată, respectiv cazurile medicale, schimburile de elevi, redistribuirea candidaţilor gemeni, distribuirea sau redistribuirea pe locurile rămase libere, pentru apropierea de domiciliu sau corectarea unor erori de transcriere greşită în baza de date computerizată a opţiunilor exprimate de elevi.
Elevii care au rămas cu situaţia neîncheiată la sfârşitul semestrului al doilea îşi vor încheia situaţia în perioada 25-31 august şi vor fi repartizaţi în clasa a IX-a de comisia de admitere, în perioada 1-7 septembrie.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.