În miez de toamnă, la Urziceni s-a dat startul ,,Revelionului Caricaturiştilor’’

1

Cea mai importantă întâlnire a caricaturiştilor şi epigramiştilor din România respectă tradiţia şi se va desfăşura în zilele de 30 noiembrie, 1 şi 2 decenmbrie, la Urziceni.
Festivalul Naţional de Umor a ajuns la cea de-a şaptesprezecea ediţie şi va fi completat de a şasea reuniune a celor mai grele nume ale caricaturii româneşti şi internaţionale.
Directorul festivalului, Nicolae Petrache, le propune epigramiştilor o temă mai mult decât generoasă: ,,Zodiile în patru versuri’’. La rândul lor,caricaturiştii au parte în 2012 de o nouă provocare, cu o temă impusă, ,,Sens unic’’ şi o a doua la alegere.
Termenul limită pentru expedierea lucrărilor participante la concursul internaţional de grafică umoristică şi caricatură este 19 noiembrie. Primele lucrări au şi ajuns la Centrul Cultural al Municipiului Urziceni din China, Turcia, Marea Britanie, Franţa şi România.
Lista participanţilor rămâne deschisă, iar organizatorii, chiar dacă nu dezvăluie nici un nume dintre cele care au confirmat participarea, le promit ialomiţenilor dornici de Revelion cu anticipaţie o altă petrecere în hohote de râs.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.