În Orăşelul Copiilor din Slobozia se va amenaja un patinoar în aer liber

5
Demersul primăriei de a concesiona terenul este susţinut de intenţia unei firme de a realiza investiţia. Speculaţiile privind simpatiile politice ale administratorului care intenţionează să realizeze un patinoar sintetic pentru orice anotimp, au alimentat inutil polemica politică din Consiliul Local Slobozia.
În opinia consilierului Paros Radu, aprobarea Planului Urbanistic în viziunea ofertantului poate limita accesul altor doritori.
Răspunsul executivului primăriei a fost formulat de viceprimarul Valentin Băcanu, cu precizarea că suprafaţa destinată patinoarului artificial are avantajul folosirii în toate anotimpurile iar suprafaţa de 330 metri pătraţi, este singura disponibilă din orăşelul copilului pentru a fi amenajată.
Terenul cu destinaţie pentru patinoar va fi concesionat pe o perioadă de 10 ani iar licitaţia de atribuire va porni de la preţul minim de 4,78 lei metrul pătrat pe an.
Vestea că Orăşelul Copiilor se va îmbogăţi cu un pationar, i-a surprins plăcut pe cetăţenii intervievaţi de un reporter Radio CAMPUS.
Indiferent de vârstă, interlocutorii Alexandrei Alexe, de la liceeni pana la bunici cu nepoti, toti sunt nerabdători să pună în picioare patinele.
La acest moment, singurele alternative de petrecere a timpului liber în municipiul reşedinţă de judeţ sunt terasele şi barurile. În căutarea distracţiei, cei mai mulţi dintre adolescenţi migrează la sfârşit de săptămână în discotecile de la ţară.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Care este termenul de finalizare si de dare in folosinta al patinoarului?
    Sau ca de obicei se stie doar data inceperii lucrarii, pentru ca ori nu se mai termina lucrarea ori termenul limita de finalizare este prelungit sub diverse pretexte.

  2. Scuze, link-ul catre site-ul Ministerului Finantelor nu functioneaza in modul de mai sus. Este vorba de firma Global Creative Investments SRL, cu sediul in Amara.

    Pentru Gura Ialomitei

    Poate chiar mai mult de 2010 ani, cred ca si Burebista era coruptibil.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.