În plină criză managerială, fabrica de ulei Ţăndărei angajează 10 operatori

3

Slujbele sunt afişate în lista posturilor vacante publicate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa, alături de alte 40 de locuri de muncă. De altfel, cele mai multe joburi sunt oferite de angajatori de pe raza oraşului Ţăndărei, unde se mai caută 8 agenţi de pază calificaţi, 3 şefi de secţii producţie, un responsabil resurse umane şi un şef de centrală termică, cu studii superioare.
O altă firmă de pază din judeţ caută pentru angajare 10 agenţi, iar pentru Bucureşti se caută patru persoane pentru manechiură şi coafor.
În lista locurilor de muncă vacante mai figurează câte un post pentru agent vânzări, decorator vitrine, conducător auto, paznic şi vânzător la Feteşti, câte două slujbe pentru faianţari, zidari, zugravi, vânzători şi muncitori necalificaţi la Slobozia, plus 3 muncitori necalificaţi pentru construcţii la Feteşti.
Toate detaliile privind angajările pe aceste posturi vacante se pot afla de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. trebuie sa fi prea disperat sa accepti sa lucrezi la ULTEX ca nu stii ce tise poate intimpla din a3 zi de munca acolo, Nitescu asculta doar de cei ce il gidila frumos la urechi si de Camelia de la personal daca mai lucreaza acolo daca vrei sa ai succes in fabrica trebuie sa stai bine cu Camelia care sta bine cu Nitescu o asculta ca pe nevasatasa!!!!!!! A spalat bani atita timp si acum umbla cu jalbe pe la institutiile statului,de ce nu i s-au blocat conturile de prima data cin au aparut datorii mari la stst cum se intimpla la orce buticar care are o datorie la stat. poate ar trebui luati la intrebari si sefii de la finante din Ialomita sau cine mai trebuie de cazul Ultex pentru ca fara complicitatea lor nu se ajungea la asa o datorie mare catre bugetul de stat

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.