În prag de An Nou, reporterii Radio CAMPUS au ajuns cu daruri la o familie cu 5 copii din Fratilesti

4

Surorile Culicenco au vârste cuprinse intre 6 si 10 ani iar mezinul familiei, Alexandru, are 4 ani. Fetele sunt la scoala si stiu de la mama ca sansa lor este sa învete bine:
audio-copii
Sarbatorile sunt pentru sotii CULICENCO momentele din an în care neajunsurile sunt mai evidente ca niciodata. Se intampla însa ca aproape întotdeauna sa se gaseasca cineva care sa le întinda o mâna de ajutor. Viceprimarul din Saveni, Nicolae IACOB, le-a adus aseara copiilor un sfert de porc. Mama celor cinci copii isi doreste pentru anul viitor ca Dumnezeu sa-i tina odraslele sanatoase iar un crestin sa-si faca pomana si sa le faca o fântâna în curte.
Cele 7 suflete ale familiei locuiesc în doua camere, din care, pe timp de iarna, una dintre ele este si bucatarie. Cu ajutor de la Primarie, sotii Culicenco au inceput anul acesta o a treia camera pe care spera sa o termine în 2010, astfel încat copiii sa beneficieze de spatii separate pentru dormit.
Clementina Tudor

4 comentarii

  1. frumoase poze…numai un artist fotograf le putea face…dar fara cap? e totusi o campanie umanitara, nu vad unde ar fi incalcarea drepturilor copiilor…cel putin atat vreme cat parintii au fost de acord…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.