În Slobozia se surpă asfaltul

5

Din cauza căldurii, dar mai ales de la săpăturile de pe strada principală a oraşului, carosabilul a început să cedeze sub greutatea autoturismelor.
Aşa se face că azi dimineaţă un slobozean şi-a găsit maşina blocată într-o groapă apărută peste noapte.
Marian Diamandopol spune că de câteva ore bune, încearcă să-şi deblocheze maşina dar nimeni nu-l poate ajuta.
Autoturismul a fost parcat pe stradă, între două porţiuni unde s-a săpat în carosabil pentru schimbarea conductelor de apă. Peticirea s-a făcut însă superficial, iar în imediata apropiere a zonei excavate, iar apoi astupată, asfaltul s-a surpat. Solul nisipos pe care este construit oraşul contribuie şi el la măcinarea lucrărilor edilitare. Într-o intersecţie din cartierul de case din zona Gara Slobozia Nouă carosabilul s-a surpat cât să înghită cu totul o maşină.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Sa vedeti circ in constructii cand s or apuca de piateta revolutiei…..la ce subsol avem,o sa suferim…nu stiti cum a fost pe Unirii cand au schimbat comunistii canalul? Utilaje grele…macaralecu dispozitive de percutie de ti duduia casa si capul….

  2. Urmasii comunistilor, adica ciuperca-stoica si acolitii lor ca stefan musoiu si emil constantinescu-psd, au decis sa suferi, danut. Esti constient de asta? Hai, spune-ne si noua, cine este de vina pentru paguba si necazul domnului Diamandopol? Cumva cei ce SEMNEAZA receptia ,,peticirilor”, adica uslasii votati de prosti?

  3. Prostii au votat psd-ul.Stoica e cel mai mare hot.Nu trebuie si baiatul lui sa studieze in Anglia si sa-si ridice o vila la Amara.Bine ca au votat cu el betivii orasului.Pacat de pensionarii care il sustin si i-au dat votul.

  4. este o mare eroare….probabil. Ar trebui dat un comunicat in care sa se spuna de ce sub masina era un gol in care incapeau lejer 2 persoane. S+a lucrat asa cu ve+ti vedea in filmuletele viitoarwe , pe o ploaie torentiala iar urmarile sunt aceleasi intotdeauna …dar ei nu sunt inca convinsi .
    Ne vedemin instanta domnilor, cu speranta ca pe viitor ve+ti pune asfaltul si pitrisul si pe strada.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.