În ultimele 3 zile, pompierii ialomiţeni nu au avut nici o oră de pauză

0

Situaţiile de urgenţă la care au fost solicitaţi să intervină au fost în număr de 37.
În 72 de ore, aceştia au acordat primul ajutor pentru 23 de persoane, o descarcerare, 4 incendii, 4 arderi necontrolate, o salvare de animale, o degajare persoană supraponderală şi două misiuni de asigurare a măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, cu ocazia unui spectacol artistic, în oraşul Amara.
În ceea ce priveşte incendiile, trei dintre acestea s-au manifestat la depozitele de furaje ale cetăţenilor, iar cel de-al patrulea, care nu s-a soldat cu pagube materiale, s-a produs la un apartament situat în municipiul Slobozia, după ce proprietarul a uitat o oală cu mâncare pe foc. Pompierii militari au fost anunţaţi de către vecinii care au simţit miros de fum, dar, până la sosirea acestora la locul intervenţiei, proprietarul închisese aragazul, evitând astfel pericolul propagării focului la întreaga locuinţă.
Cele patru arderi necontrolate au avut loc pe raza localităţilor Slobozia, Stelnica, Perieţi şi Moviliţa, iar în urma acestora au ars peste 7 hectare de mirişte şi vegetaţie uscată.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.